özellikler
Koxpu knightonline klasörünün içine kuruyoruz zaten setup sadece ko klasörünü seçiceksiniz sonra autobypassı açıyorz ko klasörünün içinde başlata basıyoruz koxp oto açılcaktır chara fln girin 1-2 dk sonra açılır koxp... sonra görev çubugunda konun ico su var o yanındaki sayıları yazın multiclient no sunu yazın diyen yere yükleye basın
koxptan ss ;
- Karşı Irka Atack
- Speed Hack,Sorunsuz Sh
- Oto Party
- Gm Görüşü
- Towerlara Ateş
- Seri 1 Hp
- No DC
- Gm Savar
- Auto Delos
- Oto Harita Değiştirme
- Warrior,Mage Atack manasız
- Flooder
- Ölünce Oyundan Çık
- Ölünce Pc KApa
- Ölünce,lvl aldğımda,mana bittiğinde,pot bittinde ,bdw vakti ALARM çal.
- Oto Ts
- süper scroollar(havai fişek büyüme)
- priest bölümü eklendi
- skill point bug
Koxpu knightonline klasörünün içine kuruyoruz zaten setup sadece ko klasörünü seçiceksiniz sonra autobypassı açıyorz ko klasörünün içinde başlata basıyoruz koxp oto açılcaktır chara fln girin 1-2 dk sonra açılır koxp... sonra görev çubugunda konun ico su var o yanındaki sayıları yazın multiclient no sunu yazın diyen yere yükleye basın
koxptan ss ;
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800 and weights 208KB. |
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800 and weights 216KB. |
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800 and weights 190KB. |
Sorun,hata ve çözümleri
Arkadaşlar diyorum size güvenmeyen indirmesin kardeşim.eğer bişi olursa koxpumdan ban vs olaylar hariç soyulma gibi garantisini ben veriyorum çünkü yapımcısı benim o trojan dropperler fln multi client yapımcısının kodlama sonucu hatasıdır artık nasıl kodladıysa güvenmeyen indirmesin aha ben garanti veriyorum
Download - Download 2
- eğer karşınıza ko.exe açılmassa multiclient ekranı çıkacaktır onda open tuşuna basıp ko yu açtırabilirsiniz...
- eğer karşı ırka attack yaptırtamıyorsanız seri cs yi seçmişsinizdir . koxpu kapayıp koxpturkey.exe yi açıp listeden herhangi bir skili seçin çünkü cs karşı ırka attack yapmıyor...
- eğer koxp çalışırken oyun kasıyorsa görev yöneticisini açın işlemler sekmesine gelin knightonline.exe yi seçin sağ tıklayın öncelik ata dan yüksek i seçin her girişinizde yapın bunu.
Arkadaşlar diyorum size güvenmeyen indirmesin kardeşim.eğer bişi olursa koxpumdan ban vs olaylar hariç soyulma gibi garantisini ben veriyorum çünkü yapımcısı benim o trojan dropperler fln multi client yapımcısının kodlama sonucu hatasıdır artık nasıl kodladıysa güvenmeyen indirmesin aha ben garanti veriyorum
Download - Download 2
Çarş. Ara. 25, 2013 5:42 pm tarafından Admin
» PwKoxpV.4 & v5 ve v6'i ÇalışTıramaYanLar İçeri
C.tesi Eyl. 08, 2012 2:17 pm tarafından deniz1453
» HEROSNETWORK KO ARDREAM SW IP: 95.130.174.119 KOS DRAGONU KAPPP(WALKRY ARMOR vAR)
Paz Şub. 19, 2012 1:06 pm tarafından bkrcan0
» 83 lvl pk İtemli Doğma 1.de 3.5 k np war gelin dragonu alın.
Ptsi Ekim 10, 2011 11:23 am tarafından gkmnn
» Exe ismi Değiştirilmiş Serverlarda Koxp açmaK ( olay yaratacak ! )
C.tesi Ağus. 20, 2011 12:04 pm tarafından warlost80
» Ve Yine Süper Bir Hile ile KarşınızDaız Bilgiler İçerde Usko Koxp
Çarş. Tem. 13, 2011 9:15 pm tarafından habuhayatcek
» ★】CesuR NetworK【★】๑۩۞۩๑Türkiyenin En İyi Home Kodbsi Burada๑۩۞۩
Ptsi Tem. 11, 2011 12:07 pm tarafından king258