1299 PVP SERVERLER pvp serverler private serverler pvp server

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pvp server, Private Download, Private Server Tanıtımları, Private Server İp, Pvp Serverler, Pvp Serverler 2009, Yeni pvp serverler,pvp server ip,private ...

KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak>

Admin
    Admin
    Forum Kurucusu
    Forum Kurucusu

İlgi Alanınız *: : Yazılımcı
    Event Point: :
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Left_bar_bleue999 / 999999 / 999KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Right_bar_bleue

KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Empty KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak>

Mesaj tarafından Admin Paz Ağus. 16, 2009 10:11 am

özellikler

• Karşı Irka Atack
    • Speed Hack,Sorunsuz Sh
    • Oto Party
    • Gm Görüşü
    • Towerlara Ateş
    • Seri 1 Hp
    • No DC
    • Gm Savar
    • Auto Delos
    • Oto Harita Değiştirme
    • Warrior,Mage Atack manasız
    • Flooder
    • Ölünce Oyundan Çık
    • Ölünce Pc KApa
    • Ölünce,lvl aldğımda,mana bittiğinde,pot bittinde ,bdw vakti ALARM çal.
    • Oto Ts
    • süper scroollar(havai fişek büyüme)
    • priest bölümü eklendi
    • skill point bug
    kurulum;

Koxpu knightonline klasörünün içine kuruyoruz zaten setup sadece ko klasörünü seçiceksiniz sonra autobypassı açıyorz ko klasörünün içinde başlata basıyoruz koxp oto açılcaktır chara fln girin 1-2 dk sonra açılır koxp... sonra görev çubugunda konun ico su var o yanındaki sayıları yazın multiclient no sunu yazın diyen yere yükleye basın
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Dilb
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Setup2x
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Setupo

koxptan ss ;

KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Waryorattack
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Sc
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800 and weights 208KB.
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Ss
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800 and weights 216KB.
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Ss2

KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800 and weights 190KB.
    KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Ss3
    Sorun,hata ve çözümleri

• eğer karşınıza ko.exe açılmassa multiclient ekranı çıkacaktır onda open tuşuna basıp ko yu açtırabilirsiniz...
    • eğer karşı ırka attack yaptırtamıyorsanız seri cs yi seçmişsinizdir . koxpu kapayıp koxpturkey.exe yi açıp listeden herhangi bir skili seçin çünkü cs karşı ırka attack yapmıyor...
    • eğer koxp çalışırken oyun kasıyorsa görev yöneticisini açın işlemler sekmesine gelin knightonline.exe yi seçin sağ tıklayın öncelik ata dan yüksek i seçin her girişinizde yapın bunu.

virüs taratma
    Arkadaşlar diyorum size güvenmeyen indirmesin kardeşim.eğer bişi olursa koxpumdan ban vs olaylar hariç soyulma gibi garantisini ben veriyorum çünkü yapımcısı benim o trojan dropperler fln multi client yapımcısının kodlama sonucu hatasıdır artık nasıl kodladıysa güvenmeyen indirmesin aha ben garanti veriyorum

KoxpTurkey Koxp 1744 v.7.5 ,Manasız,uzaktan,seri warrior ve pri atak <karşı ırk atak> Download

Download
    - Download 2

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 8:30 pm